Languages
Playing for Success Eindhoven

Word ook Partner van PFS Eindhoven!


Waarom?

De realisatie van het leercentrum van Playing for Success Eindhoven is mogelijk gemaakt dankzij subsidies van het Rijk en de gemeente Eindhoven. Om de continuïteit van het leercentrum te waarborgen maken we naast de gemeentelijke subsidie gebruik van verschillende geldstromen. 


DANKZIJ U VINDEN KINDEREN HUN WOW FACTOR!

U kunt lid worden van het Maatschappelijk Betrokken Platform. Dit platform is gekoppeld aan het leercentrum en bestaat uit zo'n 30 maatschappelijk betrokken bedrijven uit regio Eindhoven. 

Voor een bijdrage van € 1950,- (excl. BTW) per jaar bent u partner van onze stichting en draagt u bij aan de ontwikkelingskansen en de toekomst van zo'n 600 kinderen uit de regio Eindhoven per jaar! Daarnaast worden drie dynamische thema-bijeenkomsten georganiseerd voor de partners. Kenmerkend voor de bijeenkomsten is de informele en persoonlijke sfeer, de inspirerende locaties, de culinaire verwennerijen en niet te vergeten de aanwezigheid van de beleidsbepalers van de deelnemende bedrijven. Ook een update van onze werkzaamheden met de kinderen zijn een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomsten. 

83% van het lidmaatschapsbedrag komt ten gunste van het leercentrum en dus de kinderen! Het resterende bedrag is bestemd als dekking voor de kosten van de bijeenkomsten. 

Naast de 3 bijeenkomsten ondersteunen wij onze partners op het actief uitvoeren én uitdragen van uw MVO-beleid. Daarnaast krijgt u een vermelding op onze website en op het partnerbord dat hangt bij de ingang van ons leercentrum in het Philips stadion. 

 

Partner zijn is een garantie voor succes

Het zijn van een partner van Playing for Success Eindhoven heeft een hoger doel dan alleen netwerken in een leuke omgeving met originele activiteiten en exposuremogelijkheden. U maakt het namelijk mede mogelijk dat wij kinderen en jongeren kunnen helpen het beste uit zichzelf halen. Kinderen die als het gevolg van een gebrek aan zelfvertrouwen, (leer) motivatie of een negatief zelfbeeld, achter raken op school. Playing for Success biedt hen de mogelijkheid om in een inspirerende omgeving, op een niet-schoolse manier, zoveel mogelijk succeservaringen op te doen. In haar 10-jarig bestaan heeft het leercentrum ruim 3000 kinderen een boost gegeven in hun sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling.

Naast deelname aan het maatschappelijk betrokken platform is het ook mogelijk om in overleg een exclusief sponsorpakket op maat te kopen of een bijdrage te leveren op een andere manier. Daar gaan we graag over in gesprek. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Blok - van Enck via het e-mailadres: e.blok.enck@playingforsuccess.nl of mobiel nummer: 06 - 50210 732.

 

 

 

 

Partners

"Als bedrijf ben ik zeer content met het feit dat ik een goed doel kan steunen. De activiteiten die georganiseerd worden zijn erg origineel. Ik vind het geweldig om deel te nemen."
 

"Ik vind het geweldig om partner te zijn van Playing for Success Eindhoven. De bijeenkomsten zijn informeel en dat bevalt mij. Ondanks de informele sfeer heb ik er ook zakelijk zeker wat aan gehad."
 

"Ik vind het vooral leuk om bij de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Ze zijn uniek, gezellig en ik kan mijn netwerk uitbreiden. Ons bedrijf vindt het prettig dat zij bij kunnen dragen aan het goede doel van deze stichting."