Languages
Playing for Success Eindhoven

aanmelden

Wanneer u uw kind wil aanmelden voor een traject bij Playing for Success Eindhoven, kunt u dit aangeven bij de intern begeleider / leerkracht van school. Zij zijn bekend met de aanmeldprocedure en kunnen u verder helpen. Wij werken met een digitaal aanmeldsysteem. Mochten hier nog vragen over zijn kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier op deze site.
 

mijnpfs:

Wij werken met een digitaal portaal ("MijnPfS") zodat u, wanneer uw kind is aangemeld bij Playing for Success Eindhoven, de ontwikkelingen van uw kind kunt volgen. U kunt hier 24/7 inloggen om (samen met uw kind) de voortgang te bekijken. Ook de school heeft toegang tot dit portaal. Dit zodat we samen over dezelfde informatie beschikken en aan dezelfde doelen kunnen werken.

Hieronder de link om in te loggen in het portaal:

https://mijnpfs.nl/


Wachtwoord vergeten:

Mocht u al een ouder/school account hebben van ons portaal, maar u bent uw wachtwoord vergeten, vul uw accountnaam (e-mailadres) in en klik op “wachtwoord vergeten” en u krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd om in te loggen in het portaal.