Languages
Playing for Success Eindhoven

Stage bij Playing for Success Eindhoven


Wie zoeken wij?

Wij zoeken stagiaires die graag met kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar willen werken en hen willen helpen om hun prestaties in relatie tot hun eigen kunnen te verbeteren! We zoeken een echte teamplayer omdat je werkt in een team met allemaal andere stagiaires van verschillende opleidingen. We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde stagiaires die dit ook op de kinderen kunnen overbrengen. Wij zijn op zoek naar jou!


Wat bieden wij?

Wij bieden een stageplek in een gezellig team waar bijna niets te gek is. Wij bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen wat al door veel stagiaires als erg prettig ervaren is. Wanneer je bij ons stage loopt mag je meteen aan de slag met de kinderen. Het doel hiervan is; hoe meer je zelf doet, hoe sneller je leert. Goede begeleiding daarbij is vanzelfsprekend.


Wat zijn je taken als stagiaire?

Als stagiaire begeleid je een eigen groepje van ongeveer 4 kinderen. Met dit groepje voer je gesprekken en stel je een leerdoel op voor de kinderen. Je werkt oplossingsgericht en benadert het kind door te benoemen wat hij kan en niet wat hij nog niet kan. Je schrijft per kind dagelijks een evaluatieverslag en neemt deel aan intervisie met collega’s waarbij verschillende situaties worden ingebracht. Hier werk je gedurende een periode van 12 weken aan. Je houdt je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van activiteiten. Vooraf bedenk je interventies die je gaat uitvoeren met het kind en gaat deze ook verantwoorden. Je bent het aanspreekpunt voor de kinderen maar ook voor de ouders wanneer ze kinderen komen brengen en halen.


Vertrouwenspersoon

"Mijn naam is Tessa en Playing for Success Eindhoven heeft mij gevraagd om er voor medewerkers te zijn als vertrouwenspersoon. Een gesprek met mij is strikt vertrouwelijk en jij bepaalt wat er gebeurt. Informatie over misstanden of ongewenst gedrag die, na overleg met jou, gedeeld worden met anderen, is nooit naar een individuele medewerker of situatie te herleiden. Mocht je behoefte hebben aan een gesprek met mij, nodig ik je uit om mij te mailen of mij in het leercentrum op te zoeken".

Mailadres: t.vanwifferen@playingforsuccess.nl

 

 

 

Student Michael

"Ik studeer aan het HBO en heb hier een top tijd. Je krijgt als student veel verantwoordelijkheid en ruimte om je te kunnen ontwikkelen. Dit geeft mij zoveel vertrouwen!"


Student Ilse

"In het begin vond ik het spannend om de kinderen en de ouders te ontmoeten. Inmiddels voel ik mij helemaal thuis en probeer ik mijn enthousiasme over te brengen op de kinderen. Ik vind het geweldig om te zien hoe je via een kleine interventie kinderen kunt laten groeien".


Student NIek

"Ik heb een top tijd gehad. Je werkt in een team met studenten, hier heb ik enorm veel van geleerd. Buiten het begeleiden van de kinderen heb ik ook een steentje kunnen bijdragen in het profileren van de organisatie naar buiten".