Playing for Success Eindhoven

Word ook VRIEND van PFS Eindhoven!


Waarom?

Playing for Success Eindhoven biedt een steuntje in de rug aan kinderen en klassen die dat goed kunnen gebruiken. We werken aan een positief zelfbeeld,(leer)motivatie en het vergroten van sociale vaardigheden. Dat doen we vanuit onze WOW-locaties met aandacht voor het talent van ieder kind.


DANKZIJ u VINDEN KINDEREN HUN WOW FACTOR!

Stichting Playing for Success Eindhoven kan haar goede werk alleen voortzetten met steun van overheid, onderwijs, welzijn, bedrijfsleven én ouders! Heeft uw (klein-)kind succesvol een traject afgerond? Hopelijk heeft uw kind daar de rest van zijn of haar leven profijt van.

Als “Vriend van Playing for Success Eindhoven” helpt u ons om dit voor meer kinderen in (regio) Eindhoven mogelijk te maken de komende jaren. We houden u op de hoogte van onze werkzaamheden middels onze digitale WOW-facts en nodigen u uit om een keer te komen kijken in het leercentrum of voor een andere interessante bijeenkomst! Daarnaast vermelden we alle “Vrienden van Playing for Success Eindhoven” op onze website en op het “Vrienden van…” bord in het leercentrum!

U wordt al “Vriend van Playing for Success Eindhoven” voor een bijdrage van €95,- per jaar en wij hebben een ANBI-status. Dit betekent dat we door de Belastingdienst aangemerkt zijn als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de giften welke gedaan zijn aan onze Stichting in aanmerking komen als aftrekpost voor de belastingaangifte van de schenker!

 

WORD NU VRIEND EN STEUN PLAYING FOR SUCCESS EINDHOVEN

Je ontvangt van ons jaarlijks een factuur een factuur. Bedankt voor je steun!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eric Nooijen via het e-mailadres: e.nooijen@playingforsuccess.nl of mobiel nummer: 06 - 11 728 728.

De velden met * zijn verplicht.

 

 

 

 

OUDERS

“Sanne vond het elke week een feestje om hier naartoe te komen. Ze komt meer op voor zichzelf op school, wij zijn trots op haar en ze is ook weer trots op zichzelf!”
 

"Dylan is minder verlegen en heeft meer inzet en doorzettingsvermogen gekregen".
 

"Ik vond het een aantrekkelijke leeromgeving die de kinderen meer aanspreekt en beter aansluit bij hun belevingswereld. Het programma is zodanig ingericht, dat de kinderen zelf niet in de gaten hebben dat ze aan het leren zijn. De ervaring is vooral: leuk om daar te zijn".